img 020-4919514
info@retaileventnederland.nl
  • Volg ons:
13th jan

2018

Franchisebeurs Onderneem ‘t! 2018 vernieuwt

Op donderdag 19 en vrijdag 20 april 2018 staat voor de vijftiende keer Franchisebeurs Onderneem ‘t! op het programma. Na vijf jaar de beurs te hebben gehouden bij Expo Hoevelaken, gaat de beurs wisselen van toneel: De Loods in Nijkerk. “De beurs blijft in ontwikkeling. Na vijf mooie edities in Hoevelaken werd het tijd om naar andere locaties te kijken. Zo zijn we uiteindelijk beland in Nijkerk”, aldus Tom Barten van De Nationale Franchise Gids, medeorganisator van Onderneem ‘t!.

Nieuwe ontwikkelingen

Franchisebeurs Onderneem ’t! is in Nederland al jaren  de enige franchisebeurs. “Het is natuurlijk superbelangrijk om mee te kunnen bewegen met de vraag en veranderingen in de wensen van de bezoekers en standhouders. Ook komende editie zijn er weer nieuwe elementen toegevoegd  aan het concept. Een van de voordelen van de nieuwe locatie is dat de beurs nu één grote hal beslaat. In de vorige locatie was de beurs verdeeld over twee kleinere zalen. Nu hebben we één grote ruimte met meer uitstraling en meer natuurlijk licht. Belangrijk oriëntatiepunt is de centrale loungeruimte waar bezoekers onderling of met standhouders in alle rust kunnen praten onder het genot van een hapje en een drankje. In de nieuwe locatie staat die centraal, alles wordt daar omheen geplaatst.”

Naast de nieuwe locatie zijn er ook nog andere ontwikkelingen waarvan Barten enkele al graag wil delen. “Sommige vaste elementen komen nu ook weer terug. Denk aan de thematische aanpak en de Overnamewand. Een nieuw element is het Buitenlandpaviljoen, speciaal voor buitenlandse franchiseformules die zich in Nederland willen vestigen. Het is een trend die we bij De Nationale Franchise Gids zien. Veel buitenlandse franchiseformules zoeken master-franchisenemers om ook in Nederland voet aan de grond te krijgen.

Kennisoverdracht

In het proces van informatie vergaren wil je natuurlijk niet alleen weten hoe je nieuwe onderneming er van binnen en buiten uitziet. Je wil ook precies weten wat er nog meer bij komt kijken op bijvoorbeeld juridisch en financieel gebied. De franchisebeurs is een laagdrempelige manier om in contact te komen met advocatenkantoren en financiële partijen. “Tijdens de franchisebeurs staat kennisoverdracht ook weer centraal. Bezoekers kunnen verschillende seminars volgen met onderwerpen die variëren van ‘Alle ins en outs van financiering’ tot ‘Ondernemen in de dienstverlening’ en ‘Online ondernemen: wat zijn de valkuilen?’ tot ‘Ondernemen in de horeca & food’. Actuele thema’s, waar zowel bestaande als potentiële franchisenemers iets aan hebben”, aldus Barten.

Thema’s:

  • Ondernemen in food & horeca: 19 april 2018 – 11.00 tot 12.00 uur
  • Ins & outs van financiering: 19 april 2018 – 14.00 tot 15.00 uur
  • Ondernemen in de dienstverlening: 20 april 2018 – 11.00 tot 12.00 uur
  • Internet & ondernemen: 20 april 2018 – 14.00 tot 15.00 uur

De franchisebeurs is ieder jaar een moment waar veel franchise organisaties naar uitkijken. Houd de website goed in de gaten om te zien welke formules dit jaar deelnemen.

Meer informatie over de Franchise & Formule Beurs: www.ikwordondernemer.nl

Deelnemen als exposant?
Er is nog een beperkt aantal stands beschikbaar. Als relatie van Retail Event NL ontvangt u korting op uw beursdeelname. Neem contact op met Retail Event Nederland BV (020 – 491 9514 of bart@retaileventnederland.nl) voor meer informatie en uw kortingscode.

Deel dit bericht :